Sebzeli Kuzu Gerdan

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Arpacık soğanları zeytinyağında hafifçe soteleyin. Salçayı katın ve az su ilavesi ile salçayı açın. İçine kabuğu soyulup dörde bölünmüş patates, doğranmış biber ve defne yaprağını ilave edip, tüm malzemeyi şöyle bir çevirin. Kuzu gerdanı yerleştirin ve üzerine suyu gezdirin. Tane karabiber katın ve orta ateşte kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra ocağı kısıp, et yumuşayana kadar pişirin. En son tuzunu ayarlayın ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...