Rezeneli Tereyağlı Izgara Balık
Rezeneli tereyağlı ızgara balık, özenle seçilmiş balık filetosunun tereyağında pişirilirken taze rezene ile tatlandırıldığı bu özel tarif, hem zengin aroması hem de şıklığıyla sofralarınıza zarif bir dokunuş getiriyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Rezene tohumu, kaya tuzu, tereyağı, karabiber ve portakal suyunu robotta karıştırıp, soğumaya bırakın. Daha sonra tereyağını alüminyum folyonun içine koyup, rulo biçiminde sarın. Buzdolabında dondurun. Bu arada balıkları ızgarada pişirin. Rezeneli tereyağını dilimleyip, ızgara balığın üzerinde servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL