Rezeneli Tereyağlı Izgara Balık

Rezeneli tereyağlı ızgara balık, özenle seçilmiş balık filetosunun tereyağında pişirilirken taze rezene ile tatlandırıldığı bu özel tarif, hem zengin aroması hem de şıklığıyla sofralarınıza zarif bir dokunuş getiriyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Rezene tohumu, kaya tuzu, tereyağı, karabiber ve portakal suyunu robotta karıştırıp, soğumaya bırakın. Daha sonra tereyağını alüminyum folyonun içine koyup, rulo biçiminde sarın. Buzdolabında dondurun. Bu arada balıkları ızgarada pişirin. Rezeneli tereyağını dilimleyip, ızgara balığın üzerinde servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...