Portakallı Somon
Hafif ve şık bir akşam yemeği arıyorsanız bu tarifi denemelisiniz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını eritip, baharatları ve limon suyunu ekleyin. Somon dilimlerini tepsiye yerleştirip, üzerine tereyağlı karışımı gezdirin. Üzerine portakal dilimlerini yerleştirin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında pişirin. Baharatlı patates dilimleriyle servis yapın.
-
2
Baharatlı patates için 2-3 adet patatesi yuvarlak dilimleyin. Yarı yarıya haşlayın. Kekik, pul biber, tuz ve karabiber karışımına bulayıp, ayçiçek yağında çevirerek kavurun.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL