Pırasalı fıstıklı pilav
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını bir tencereye alıp fıstıkları ve kuş üzümlerini kavurun. İncecik doğradığınız pırasayı üzerine ekleyip ve 2-3 dakika daha kavurun. Suyu tencereye ilave edin. Kaynamaya başlayınca tuz ve yıkanmış pirinci ekleyin. Suyunu çekene kadar, önce 10 dakika orta, daha sonra kısık ateşte pişirin. Altını kapattıktan sonra üzerine kağıt havlu koyarak 10 dakika dinlendirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL