Pazılı levrek
Akşam yemeğinde sağlıklı ve pratik bir tarif arayanlar için pazılı levrek tarifimiz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Zeytinyağını bir tavaya alıp ince kıyılmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Üzerine ince doğramış mantar ilave edip 1-2 dakika daha kavurun.
-
2
Daha sonra tavaya ince kıyılmış pazıyı ekleyin. Pazı yumuşayınca tuz, karabiber, soya sosu ve kremayı ilave edin. Bir dakika pişirip ocaktan alın. Levrek filetolarını düz bir zemine yerleştirin. İçlerine pazılı harç koyup sarın. Açılmalarını önlemek için kürdanla tutturup bir fırın tepsisine yerleştirin.
-
3
Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
CLAUDIO CHINALI