Pazılı levrek

Pazılı levrek

Akşam yemeğinde sağlıklı ve pratik bir tarif arayanlar için pazılı levrek tarifimiz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Zeytinyağını bir tavaya alıp ince kıyılmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Üzerine ince doğramış mantar ilave edip 1-2 dakika daha kavurun.
  • 2
    Daha sonra tavaya ince kıyılmış pazıyı ekleyin. Pazı yumuşayınca tuz, karabiber, soya sosu ve kremayı ilave edin. Bir dakika pişirip ocaktan alın. Levrek filetolarını düz bir zemine yerleştirin. İçlerine pazılı harç koyup sarın. Açılmalarını önlemek için kürdanla tutturup bir fırın tepsisine yerleştirin.
  • 3
    Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • 2025 Trendi Swicy Lezzetler
  • Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
  • Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...