3 adet bostan patlıcan kızartmak için sıvıyağ yarım kg kuşbaşı 3 yemek kaşığı zeytinyağ 2 3 domates 2 adet sivribiber tuz karabiber pulbiber 1 tutam kekik üzeri için kaşar rendesi
patlıcanları soymadan uzunlamasına kesip çatalla iç kısımlarını delin.kızgın ve bol yağda iki tarafını da kızartıp yağlarını çekmesi için havlu kağıt serili bir tepsiye koyun.bu arada bir tencereye 3 kaşık yağı koyun kızınca üzerine etleri koyun ve saldığı suyu çekene kadar pişirin sonra üzerne domatesler biberleri ve baharatları ekleyin ve sotenizi tamamlayın.fırın tepsisine patlıcanları dizin ve biraz oyun hazırlamış olduğunuz et soteden birer kaşık koyun. etin kalan suyunuda tepsiye dökün ve 180 derece fırında pişirin(etin suyu kalmadıysa biraz salçalı su yapın) çıkmasına yakın üzerine kaşar rendesi koyun vee hazır..
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.