Patlıcan Şinitzel

Patlıcan ile yaratıcılığın sınırlarını zorlamak isteyenler için: Patlıcan Şinitzel tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Patlıcanların birkaç yerinden delip ocakta, mangalda veya fırında közleyin.

  • 2

    Közlediğiniz patlıcanı streç folyonun içine sararak yumuşak kalmasını sağlayın.

  • 3

    Bu arada bulamak için malzemeleri hazırlayın. Bunun için una, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın. Yumurtaları çatalla çırpın.

  • 4

    Közlediğiniz patlıcanların kabuğunu dikkatlice soyun. Elinizle hafifçe bastırarak dağılmadan yayılıp yelpaze şeklini almasını sağlayın.

  • 5

    Patlıcanların üzerlerine tuz serpin.

  • 6

    Patlıcan yelpazeleri önce unlu karışıma, sonra yumurtaya, en son galeta ununa bulayın.

  • 7

    Kızgın yağda her iki tarafını kızartın.

  • 8

    Yanına haşlanmış baharatlı patates ve Akdeniz yeşilliklerinden salata ile birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.