Meyveli Kalkan
Yenilikçi ve lezzet dolu bir deneyim
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Temizlenmiş kalkanı dilimleyin ve fırın tepsisine dizin. Üzerine dilimlenmiş elma, ayva, portakal, armut, arpacık soğan, iri kıyılmış domates ile sivri biber ve defne yaprağını yerleştirin.
-
2
Suyu gezdirip, tereyağını küçük parçalar halinde koyun. Tuzunu ayarlayın ve üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Öncedenısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL