Meyveli Kalkan
Yenilikçi ve lezzet dolu bir deneyim
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Temizlenmiş kalkanı dilimleyin ve fırın tepsisine dizin. Üzerine dilimlenmiş elma, ayva, portakal, armut, arpacık soğan, iri kıyılmış domates ile sivri biber ve defne yaprağını yerleştirin.
-
2
Suyu gezdirip, tereyağını küçük parçalar halinde koyun. Tuzunu ayarlayın ve üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Öncedenısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL