Mercan Mönüer
ORTA
6 KİŞİLİK
Mercan mönüer ile deniz ürünlerinin zarif ve lezzet dolu dünyasını keşfedin!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ayıkladığınız mercanın kılçığını çıkarıp, parmak şeklinde doğrayın. Una bulayıp, kızdırılmış ayçiçek yağında kızartın.
-
2
Diğer taraftan ikiye bölünmüş mantar, iri doğranmış biberler ve sarımsağı tereyağında kavurun. Kızarttığınız balığı, ortadan ikiye kesilmiş kiraz domates ve soya filizini ilave edip, 1-2 dakika daha kavurmaya devam edin.
-
3
Soya sosunu katıp, şöyle bir çevirin ve ocaktan alın. Üzerine kekik serpin ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL