Marmara Usulü Çipura
Akşam yemeklerinize lezzet katacak Marmara usulü çipura
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ayıklanmış ve yıkanmış balıkları kalın halkalar şeklinde dilimleyin. Tereyağında önlü arkalı kızartıp bir kenara alın. Aynı yağda ince kıyılmış pırasa ve maydanozu kavurun. Tuz ekleyip, servis tabağına alın. Üzerine balık dilimlerini yerleştirin. Diğer tarafta ayçiçek yağında kapari, soya sosu, krema, sarımsak, kimyon ve karabiberi hafif ısıtıp balıkla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL