Marmara Usulü Çipura
Akşam yemeklerinize lezzet katacak Marmara usulü çipura
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ayıklanmış ve yıkanmış balıkları kalın halkalar şeklinde dilimleyin. Tereyağında önlü arkalı kızartıp bir kenara alın. Aynı yağda ince kıyılmış pırasa ve maydanozu kavurun. Tuz ekleyip, servis tabağına alın. Üzerine balık dilimlerini yerleştirin. Diğer tarafta ayçiçek yağında kapari, soya sosu, krema, sarımsak, kimyon ve karabiberi hafif ısıtıp balıkla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL