Levrek Sarma
Taptaze levrek filetolarının özenle sarıldığı bu enfes tarif, her lokmada denizlerin doğal tazeliğini ve baharatların harmonisini sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Levrekten 4 adet fileto çıkarın. Her bir filetonun içine karides koyup sarın ve güvece yerleştirin.
-
2
Sos için, yapışmaz yüzeyli bir tavada erittiğiniz tereyağına domates suyu, sarımsak ve soya sosunu katıp kısık ateşte 5 dakika kaynatın.
-
3
Hazırladığınız sosu balıkların üzerine gezdirip, en üste kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL