Levrek Risotto

Balığın yumuşak dokusu ve risottonun zengin lezzetinin bir araya geldiği tarif
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balık filetoyu iri parçalar halinde doğrayın. Kıyılmış sarı ve kırmızı biber, arpacık soğan, bezelye ile biberiyeyi ayçiçek yağında soteleyin. Sebze suyunu ilave edin ve şöyle bir karıştırın. Domates sos ve kremayı ekleyip, kaynatın. Tuzunu ayarlayın.
-
2
Risotto pirincini ve balığı ilave edip karıştırdıktan sonra kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Tereyağı ile parmesan peynirini ekleyip, şöyle bir karıştırdıktan sonra sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL