Kuru Üzümlü Ispanak Kökü

Akşam yemeklerinizin vazgeçilmezi olacak Kuru Üzümlü Ispanak Kökü tarifimiz şimdi sizlerle!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Zeytinyağını tencereye alıp, üzerine yemeklik doğranmış soğan ilave edin ve rengi dönene dek kavurun.
-
2
Jülyen doğranmış biber ekleyip sotelemeye devam edin. Yıkanıp suyu süzülmüş pirinç, kesme şeker, tuz ve küp doğranmış domates ilave edip bir iki karıştırın.
-
3
Yıkanıp ayıklanmış ıspanak köklerini ve kuru üzümü ekleyin. Suyunu ayarlayıp, tencerenin kapağı kapalı olarak kısık ateşte pirinç yumuşayana dek pişirin. Servis tabağına alıp, üzerine limon suyu gezdirin ve soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL