Kuru Fasulye

Türk mutfağının en kıdemlisi... En her evde pişeni... Ve her evde severek yeneni....

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    önceden yumuşatılmış kuru fasulye çömleğe alınır..
    üstünü geçecek kadar su ilave edilip kaynaması beklenir..
    başka bir yerde tereyağ- sıvıyağa incecik doğranmış soğanlar ilave edilir..
    pembeleşen soğana rendelenmiş domates ve salça ilave edilir..
    kaynayan fasulyeye soğanı ve tuzu katılarak fasulyeler ağızda dağılacak kıvama gelene kadar pişirilir..
    afiyet olsun......

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.