Kimyonlu Kuzu Külbastı

Kimyonlu Kuzu Külbastı

Kimyonun eşsiz aromasıyla lezzetlenen kuzu külbastı, yumuşacık dokusu ve yoğun tadıyla özel sofraların favori ana yemeği oluyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuzu külbastı dilimlerini kimyon, süt, zeytinyağı, tuz ve karabiberle birlikte karıştırın. Üzerini kapatıp 2 saat buzdolabında dinlendirin.
  • 2
    Kuzu külbastı dilimlerini süzüp ızgarada her iki tarafını kızartın.
  • 3
    Damak zevkinize göre hollandez sos ve buharda pişirdiğiniz sultani bezelyeyle birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...