Kaz Beğendi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kaz etini kuşbaşı doğrayın. Salça ile birlikte 5 dakika soteleyin. Patlıcanı közleyip, kabuklarını soyun ve çatalla ezdikten sonra kenara alın. Diğer taraftan, tereyağı ve unu hafif pembeleşene kadar kavurun. Sütü azar azar ilave ederek karıştırın. Üzerine ezilmiş patlıcan, kaşar peyniri ve tuz ekleyin. 1-2 defa çevirdikten sonra ocağın altını kapatın. Beğendiyi servis tabağına alın. Üzerine kaz etini yerleştirin ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...