Pirinci tuzlu ılık suda 1 saat bekletip, süzün ve iyice yıkayın. Bir tencerede tereyağını eritin ve pirinci ilave edip, fazla karıştırmadan yavaşça çevirerek kavurun. Ayrı bir tencerede sıcak su, portakal suyu, safran ve tuzu karıştırın. Kaynadıktan sonra kavurduğunuz pirincin üzerine ilave edin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Ocağın altını kapattıktan sonra karides, kıyılmış dereotu ve kaju fıstığı ekleyin. Karıştırıp 10-15 dakika demlenmeye bırakın. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.