Kaparili Karides Güveç

Kaparili Karides Güveç
ORTA 2 KİŞİLİK

Denizden gelen lezzetlerle dolu bir şölen kaparili karides güveç

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kapariyi sudan geçirip süzün. Mantarları temizleyip ince kıyın. Kırmızı biberi küp doğrayın. Karidesi bir kaba alıp üzerine kapari, mantar, kırmızı biber, tuz, karabiber ve pul biber ilave edip harmanlayın.
  • 2
    Daha sonra bir güveç kabına aktarın. Üzerine tereyağını küçük parçalar halinde koyun. Alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Folyoyu alıp 5 dakika daha pişirin. Kıyılmış dereotu ekleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...