Kaparili Karides Güveç
Denizden gelen lezzetlerle dolu bir şölen kaparili karides güveç
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kapariyi sudan geçirip süzün. Mantarları temizleyip ince kıyın. Kırmızı biberi küp doğrayın. Karidesi bir kaba alıp üzerine kapari, mantar, kırmızı biber, tuz, karabiber ve pul biber ilave edip harmanlayın.
-
2
Daha sonra bir güveç kabına aktarın. Üzerine tereyağını küçük parçalar halinde koyun. Alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Folyoyu alıp 5 dakika daha pişirin. Kıyılmış dereotu ekleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL