Kağıtta Levrek
Yemekleriniz için sağlıklı ve pratik kağıtta levrek tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yağlı kağıdı üst üste yerleştirin. Levreği temizleyip bol suda yıkayın. Malzemeleri doldurmak için karın bölgesini kesin. Balığı yağlı kağıdın ortasına yerleştirin. Soğanları halka halka doğrayın. Soğan halkalarını balığın ortasına yerleştirin. Üzerine dilimlenmiş domates, kıyılmış maydanoz, dilimlenmiş sarımsak ve defne yapraklarını yerleştirin.
-
2
Üzerine tuz ve karabiber serpin. Zeytinyağını balığın üzerine gezdirin. Yağlı kağıt ile balığın üzerini kapatın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 30 dakika pişirin. Haşlanmış patates dilimleri ile sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL