Horhor Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Arpacık soğanları ayıklayıp bir tencereye alın. Üzerine kuşbaşı doğranmış kuzu etlerini, zeytinyağını ve tereyağını ekleyin. Etler pembeleşinceye kadar kavurun. Mantarları, unu ve tuzu ekleyip 1-2 dakika daha kavurun. Suyu ekleyip kısık ateşte 40 dakika pişirin. Bu arada enginarları bir tencereye dizin. Üzerine su, sıvıyağ, limon suyu ve unu ekleyip haşlayın. Haşlanmış enginarları bir fırın tepsisine dizin. İçlerine, pişenkuzu etlerini doldurun. Üzerine kaşar peyniri rendesi serpin. Önceden ısıtılmış fırında kaşarlar eriyinceyekadar pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL