Kuşkonmazların sert kısımlarını kesin. Kuşkonmaz ve turpları pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine alın. Üzerine zeytinyağı, tuz ve karabiber gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 10-15 dakika sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
Hardallı sos için küçük bir kasede hardal, bal, limon suyu ve zeytinyağını iyice çırpın. Sarımsak, kıyılmış dereotu, tuz ve karabiberi ekleyin. İyice karıştırın. Akışkan kıvamlı bir sos olmalı.
Fırından çıkan sıcak sebzeleri servis tabağına alın. Üzerine hazırladığınız hardallı sosu gezdirin. Arzuya göre yanında yoğurt ile de servis yapabilirsiniz.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.