KABAKLARIN üstlerini daha sonra kapak olarak kullanılmak üzere kesip kenara alın. İçlerini tatlı kaşığı yardımıyla oyup, tuz ve karabiber serpin ve elinizle hafif ovalayarak yedirin. Soğanla sarmısağı kıyıp, kıyma, domates salçası, pirinç, limon tuzunun yarısı, tuz ve karabiberle karıştırın. Kabakların içine harcı pay edin. Kenara ayırdığınız kapakları üstlerine kapatıp tencereye yerleştirin. Kabakların yarısına kadar sıcak su ve kalan limon tuzunu ekleyin. Su kaynayana dek harlı ateşte pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısıp, 30 dakika daha pişirin. Yoğurtla birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.