Fıstıklı Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Öncelikle tavuk butlarını tuzlayıp biberleyin. Soğan tozu ve sarmısak tozunu çok az suyla karıştırıp, tavuğun üzerine sürün. Üzerini alüminyum folyo ile kapatıp, fırına verin. Ayrı bir yerde, 1 tatlı kaşığı salça, soya sosu, sarmısak tozu, karabiber ve kaju fıstığı karıştırın. 1 saat fırında kalan tavuğun üzerine sosu sürün. Birkaç dakika daha fırında tutup, sıcak servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL