Fırında Patatesli Tavuk Kanadı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk kanatlarını ocakta tütsüledikten sonra yıkayıp süzün. Patatesleri soyup elma dilimi şeklinde doğrayın. Geniş bir kaba alıp üzerine sıvıyağ gezdirin. Tuz, toz kırmızıbiber, karabiber ve pulbiber serpip iyice karıştırın. Patatesleri süzerek kaptan alın ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Tavuk kanatlarını kapta kalan baharatlı karışıma bulayın. Tavukları da tepsiye alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında tavuklar kızarana kadar pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL