Hamsileri ayıklayıp kılçıklarını çıkarın. Mısır ununa bulayarak kızgın ayçiçek yağında kızartın. Patlıcanları alacalı soyup, önce ortadan ikiye sonra uzunlamasına dilimler halinde kesin. Tuzlu suda 20 dakika bekletin. Suyunu sıkarak kızgın ayçiçek yağında kızartın.
İnce kıyılmış domates, sivri biber, soğan ve maydanozu zeytinyağında pişirin. Tuz ilave edin. Fırın tepsisine patlıcanların yarısını dizin. Üzerine kızarmış hamsilerin yarısını yerleştirip hazırladığınız harcı yayın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.