Fırında Kabak

Fırında Kabak

Az yağ ile fırında pişirilmiş kabak dilimleri, yumuşacık dokusu ve doğal aromasıyla sağlıklı ve lezzetli bir seçenek sunar.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Un, süt, tuz ve zeytinyağını bir kapta çırpın. Kabakları birer santim dilimleyip, fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine unlu karışımı gezdirin.

  • 2

    Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında 25-30 dakika pişmeye bırakın. Üzerine ceviz içi ekleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...