Fesleğen Soslu Tavuk Eti
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Kırmızı biberleri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın. Zeytinyağını tavaya alıp bebek kabak, havuç ve kırmızı biberi kızartın. Aynı tavada tavuk eklerini de önlü arkalı kızartın. 
- 
                    2
                    Fesleğen sos için tüm malzemeyi mutfak robotuna alın ve karışım iyice pürüzsüz hale gelene kadar çekin. 
- 
                    3
                    Pişirdiğiniz tavuk etlerini tavadan alın ve tavadaki yağın içine fesleğen sosunu ekleyip ısınmasını sağlayın. Sosu tavuk etlerinin üzerine dökerek sebzelerle birlikte servis yapın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     ŞEFİKA GÜNYEL
                                                ŞEFİKA GÜNYEL
                                             
                                    