Fajıta

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    İNCE dilimlediğiniz etleri, fajita baharatı ile 1-2 saat marine edin. Yapışmaz yüzeyli bir tavada pişirin. Jülyen doğranmış sebzeleri ve ikiye ayrılmış sarmısakları ekleyin. Sebzeler canlılığını koruyacak şekilde pişirin. Sıcak döküm tavaya (orjinal Meksika tavasıdır. Elinizde böyle bir malzeme yoksa, yapışmaz yüzeyli tava da kullanabilirsiniz) malzemeleri dizin. Servisten önce üzerine hazır fajita sos gezdirin. Tortilla, rendelenmiş kaşar peyniri, picante sos ve barbunya püresi eşliğinde servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...