Kimilerinin tuzlayarak yemeği sevdiği, düşük kalori değeriyle de diyet listelerinin vazgeçilmez meyvelerinden olan eriği hiç böyle denediniz mi? İşte lezzetine doyamayacağınız erik tavası tarifi.Yeşil güzellik yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden erik yaz sofralarınızı şenlendirecek.
Tüm malzemeyi karıştırıp bir fırın kabına aktarın. Malzemenin üzerini geçecek kadar sıcak su ve ayçiçek yağı ekleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında et yumuşayana dek (gerekirse sıcak su ilave ederek) pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.