Enginarlı, Bezelyeli Köfte

Sofrasını yepyeni tatlarla tanışmak isteyenler için Yudum Egemden Yumuşak Lezzet Natürel Sızma Zeytinyağı ile hazırlanmış bol sebzeli bir köfte hazırladık. Şimdiden afiyet olsun.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Enginar ve bezelyeyi tencereye alın. Üzerine iki parmak geçecek kadar su ilave edin. 1 yemek kaşığı Yudum Egemden Yumuşak Lezzet Natürel Sızma Zeytinyağı ve limon suyu ekleyin.

  • 2

    Hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Suyunu süzüp kenara alın. Enginar blender'de çekin. Üzerine kalan malzemeyi katıp karıştırın. Kızartmak için kalan Yudum Egemden Yumuşak Lezzet Natürel Sızma Zeytinyağı'nı tavada ısıtın.

  • 3

    Harçtan kaşık yardımı ile alıp tavaya yerleştirin ve şekillerini düzeltin. Önlü arkalı kızartıp servis tabağına alın.

  • 4

    Servis için köftenin yanına çırpılmış süzme yoğurdu yerleştirin. Üzerine Yudum Egemden Yumuşak Lezzet Natürel Sızma Zeytinyağı'nı gezdirin. Kekikle süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
  • Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
  • 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...