Domatesli Bakla
Malzemeler
Yapılışı
-
1
DOMATESLERİN kabuklarını soyun ve küp şeklinde doğrayın. Unu zeytinyağında hafif kavurun. Piyazlık doğranmış soğan ve kıyılmış sarmısağı ilave edip, kavurmaya devam edin. Domates ile kesmeşekeri katın ve 1-2 dakika daha kavurun. Ayıklanmış bakla ve suyu ekleyip, tüm malzemeyi karıştırın. Önce orta, sonra kısık ateşte bakla yumuşayana kadar pişirin. En son tuzunu katın ve servis tabağına alın. Üzerine kıyılmış dereotu serpin ve dilerseniz sıcak, dilerseniz soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL