Domates Soslu Biftek Dilimleri

Görüntüsü kadar tadının da mükemmel olduğu bir yemek tarifi... Domates soslu biftek dilimleri nasıl hazırlanır? İşte tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Basınçlı tencereye zeytinyağı ve rendelenmiş soğanı koyun. 1-2 dakika kavurun. Kabuğu soyulmuş ve rendelenmiş domates, salça, toz kırmızıbiber, karabiber, kekik ve tuz ekleyin.
-
2
Bir-iki kez çevirdikten sonra suyu ilave edin. En son bifteği katın ve tencerenin buharı çıktıktan sonra 10 dakika pişirin. Daha sonra sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL