Bu arada, tereyağını tencereye koyup, ince kıyılmış soğanı ilave edin. Pembeleşinceye dek soteleyin. Unu ilave edip, yakmadan kavurun. Mantarları ekleyin. Unu karıştırırken yavaş yavaş suyu katın. Ardından balıkları, karabiberleri, defne yaprağı ve tuzu ilave edip, 30 dakika, hafif ateşte kaynatın.
Ocaktan alıp kremayı ekleyip karıştırın. Fazla geniş olmayan tepsi veya güveç kabına aktarın. Kaşar peyniri serpip, 180 derece fırında, kaşar peyniri eriyene dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.