Deniz Türlü
Akşam yemeklerinize lezzet katacak deniz türlü tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İskorpit filetoları, yapışmaz yüzeyli tavada çok az ayçiçek yağı ilavesiyle birlikte kızartın. Diğer deniz ürünlerini ise hafifçe haşladıktan sonra bol ayçiçek yağında kızartın.
-
2
Deniz ürünlerinin hepsini bir fırın tepsisine ya da güvece dizin. İnce kıyılmış soğanları, mantarları, ufak doğranmış domatesleri, tavada tereyağıyla soteledikten sonra deniz ürünlerinin üzerine ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın.
-
3
Rendelenmiş kaşar peynirini serpin. 200 derece fırında 10 dakika pişirip, sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL