Damla Sakızlı Deniz Çipurası

Akşam yemeklerinizde sofranıza şıklık katacak bu özel tarif, deniz ürünleri sevenlerin vazgeçilmezi olacak!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balıkların filetosunu çıkarın ve iri küpler halinde doğrayın.
  • 2
    Diğer taraftan tereyağını bir tavaya alın ve eritin. Biberleri, soğanı ve mantarı küp şeklinde doğrayın. Tereyağında 2-3 dakika soteleyin. Damla sakızı ve balığı ekleyip, karıştırın. Tuz ve karabiberini ayarlayın.
  • 3
    En son sıcak su koyun ve kısık ateşte 15 dakika pişmeye bırakın. Daha sonra servis tabağına alın ve üzerine kıyılmış kişniş serpin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.