Çökertme Kebabı

Ege'nin nefis lezzetlerinden Çökertme Kebabı, ince doğranmış patateslerin üzerinde yumuşacık et ve yoğurtla buluşarak damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İnce doğradığınız patatesleri ayçiçeği yağda kızartıp kenara alın. Bifteği bir parmak kalınlığında doğrayıp kızartın.
-
2
Yoğurdu ve suyu bir kaba alın. İyice çırpıp servis tabağına dökün. Üzerine önce patatesleri daha sonra etleri yerleştirin.
-
3
Tuz serpin. Tereyağını kızdırıp toz kırmızıbiberi yakın. Tabağın üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL