Pirzola için pirzola, tuz ve karabiber dışında kalan malzemeyi iyice karıştırın. Pirzolaların her tarafına yedirerek sürün. Üzerini streç filmle kaplayıp bir gece ya da en az bir saat buzdolabında dinlendirin. Sürenin sonunda yapışmaz yüzeyli tavada ve yağsız olarak önlü arkalı kızarana kadar pişirin. Tuz ve karabiber serpin.
Bulgur pilavı için tereyağı ve zeytinyağını tencereye alıp tereyağı eriyene kadar ısıtın. Şehriye ilave edip pembeleşene kadar karıştırarak kavurun. Et suyu ve suyu ekleyin. Kaynayana kadar harlı, kaynamaya başladıktan sonra kısık ısıda ve suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan alıp karabiber ve kıyılmış yeşillikleri ilave edin. Harmanlandıktan sonra 5 dakika dinlendirin ve servis yapın.
Patates püresi için patatesleri tuz eklediğiniz bol suda yumuşayana kadar haşlayın. Kabuklarını temizleyip geniş bir kaba alın. Tereyağı ilave edip ezerek karıştırın. Ezerken bir taraftan da oda ısısındaki sütü ekleyin. Tuz, zerdeçal, muskat, toz kırmızıbiber ve haspiri katıp iyice karıştırın. Pirzola, bulgur pilavı ve püreyi tabağa alıp sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.