Alabaş Tartar

Şef Bahtiyar Büyükduman'ın bizler için hazırladığı düşük kalorili ve zengin lif içeriğine sahip Alabaş Tartar tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Alabaşları ve yeşil elmaları 1x1 cm olacak şekilde küpler halince kesin. Alabaşı trüf yağı ve 5 gram tuz ile marine edip bir gece dinlenmeye bırakın.

  • 2

    Yeşil elmaları ise 5 gram tuz ve 200 ml kaynamış su ve karabiber ile karıştırıp soğumasını bekleyin.

  • 3

    Alabaş ve elmalardan kalan parçaları kıyılmış soğan ve sarımsakla önce zeytinyağında soteleyin. Sonra haşlayarak püre haline getirin. Tüm malzemeler soğuyunca az miktar püre ile küpleri karıştırıp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.