Alabalık Menuer

Akşamlarınıza renk ve lezzet katacak pratik alabalık menuer tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Alabalıkları her iki tarafını da tuzlayıp unlayın. Ayçiçek yağında önlü arkalı kızartın.
-
2
Diğer tarafta tereyağını eritin. İçine ince kıyılmış sarımsak ve kapari ekleyin. Limon suyu ve beyaz biber ilavesi ile karıştırın. Kızarmış balıkları servis tabağına alın. Hazırladığınız menuer sosu balıkların üzerine gezdirerek, patates kızartması ile birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL