Ahtapotlu Toffee

Akşam yemeklerinize şıklık katacak ahtapotlu toffee tarifimiz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ayıklanmış ve bol suda yıkanmış ıspanak yapraklarını mikserden geçirin. Un, yumurta, tuz ile beraber karıştırarak hamur yapın. Hamurdan mandalina iriliğinde bezeler koparın. Üzerine nemli bir bez kapatın ve 25- 30 dakika dinlendirin.
  • 2
    Merdane ile 1,5 mm kalınlığında açın. Dikdörtgen parçalar kesin. iç kısmına bir fırça yardımıyla yumurta akı sürün. Ahtapotlu harç için bütün malzemeleri birlikte yoğurun. Ahtapotlu malzemeden parçalar kopararak hamurun içine koyun ve kenarlarından sıkarak genişçe bir tavaya dizin.
  • 3
    Üzerine tereyağı ve et suyu karışımını gezdirin. Yavaş yavaş kaynatarak 4-5 dakika pişirin ve suyunu süzdürün.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.