Michelin 2025 Kazananları
Michelin 2025 kazananlarının açıklandığı gecenin en özel anları
https://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-
kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025- kaz nanlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-
kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-25/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlarihttps://www.sofra.com.tr/haberler/2025/11/26/michelin-2025-kazananlari
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
Bakmadan Geçmeyin
Yeni nesil “Fırın-Kafe” Molen Nişantaşı’nda
İstanbul’un kalbi Nişantaşı’nda taze ekşi mayalı ekmek kokuları, bu kez başka bir hikayeyi anlatıyor. Yeni nesil “fırın–kafe” konseptiyle hayata geçen Molen, hem gastronomi dünyasından hem de medya ve iş çevrelerinden yoğun ilgi gören özel bir açılış davetiyle kapılarını açtı. Molen, sadece kafe değil; iyi, temiz ve adil gıdanın rehberliğinde doğan yeni bir fırın kültürü. İran asıllı turizmci Sajad Huseyininajad’ın çocukluk tutkusundan doğan Molen; ekmeğin özüne, emeğin değerine, sadeliğin zarafetine adanmış bir proje. Fırıncılık eğitimini 2020–2023 yılları arasında MSA’da tamamlayan Sajad Huseyininajad yıllar süren hazırlığın ardından kendisi gibi turizmci olan eşi Elahe Yademellatian ile birlikte hayalini gerçekleştirdi. Pandemi döneminde evde başlayan ekşi maya denemeleri, bugün profesyonel bir üretim alanına dönüştü. “Ekmek bizim kültürümüzde sofranın kalbidir” diyor Sajad ve Elahe.
Lezzet Dünyasının Yeni İnci Sahipleri Açıklandı
Türkiye’nin ilk ve tek özgün gastronomi derecelendirme sistemiyle hazırlanan ‘İncili Gastronomi Rehberi’ ödül töreni The Ritz-Carlton, Istanbul’da gerçekleştirildi. Bir yılı aşkın süre boyunca titizlikle ve şeffaflıkla değerlendirilen restoranlara 4 ve 5 ‘İnci’leri takdim edildi. ‘Asırlık Mekanlar’a plaketleri sunulurken ‘Geleceğin Menüleri Ödülleri’ ve ‘Proje Ekibi Onur Ödülleri’ de sahiplerini buldu.
Tatlı Ve Keyifli Bir Buluşmanın Ardından…
Dr. Oetker ve Sofra Dergisi iş birliğiyle ‘Küçük Mutlulukları Paylaş’ konsepti ile düzenlenen Tahinli Brownie Workshop’u, 20 Kasım 2025 tarihinde, USLA Akademi’nin enerjik mutfak atmosferinde gerçekleşti. Şef Sinem Çapraz’ın moderatörlüğündeki bu özel buluşma, gastronomiye gönül veren içerik üreticilerini, şefleri ve mutfak meraklılarını aynı tezgâhın etrafında buluşturdu.