İnovatif üretim teknikleriyle tüketicisine yenilikleri denemenin zevkini yaşatan Golf Dondurma, Golf Royal Gourmet ile geleneksel Türk lezzetlerinin yanına dünya lezzetlerini de ekleyerek dondurma severlere gerçek gurme deneyimi yaşatıyor. Golf Royal Gourmet, tüketicilerini patenti sadece Golf Dondurma'da bulunan premium ambalajlarda sunulan gerçek meyvelerden hazırlanmış dondurmanın farkıyla buluşturuyor. Golf Dondurma, 'Golf Royal Gourmet' ürünleri için tescilli tedarikçilerden temin ettiği Belçika çikolatası, Madagaskar vanilyası, Bursa şeftalisi, Bodrum mandalinası ve Mersin Erdemli Lamas limonu gibi ana vatanından lezzetleri eşsiz dondurma çeşitlerine dönüştürüyor. Golf Royal Gourmet tüm lezzetleri coğrafi işaretleriyle ana vatanından getirirken aynı zamanda dünyanın en orijinal tatlılarını da tüketicisiyle buluşturuyor. İtalya'nın nefis tatlısı Tartufo ise akışkan sosu, vanilyası, Belçika çikolatası, enfes brownie parçaları ile tüketicilerin iştahını kabartan'Golf Royal Gourmet Tartufo'da bir araya geliyor.

Dalından yeni koparılmış gibi taze meyveler

Ana vatanından gelen, dalından yeni koparılmış gibi taze ve renkli lezzetlerin yer aldığı Golf Royal Gourmet ailesinde; Bodrum mandalinası, karadut, Mersin Lamas limonu ile vegan ve glutensiz bir lezzet sunan Golf Royal Gourmet Sorbe Keyfi; tatlı ve enfes tadıyla bilinen Madagaskar vanilyasının yoğun brownie parçaları ve karamel sos ile bir araya geldiği Golf Royal Gourmet Vanilya Gizemi; Bursa'nın verimli topraklarında yetişen bol sulu, tatlı ve hoş kokulu şeftalinin karadut ve kavun ile birleştiği Golf Royal Gourmet Yaz Ferahlığı iştah açan bir lezzet sunuyor.

Nefis İtalyan tatlısı 'Tartufo'Golf Royal Gourmet ailesinde

Golf Royal Gourmet ana vatanından lezzetleri denemeyi sevenlere 'Golf Royal Gourmet Tartufo' ile meşhur İtalyan tatlısını dondurma ile sunuyor. Akışkan sosu, Madagaskar vanilyası, bitter Belçika çikolatası ve enfes brownie parçaları ile İtalya'nın dondurma tatlısı Tartufo'yu evlere konuk ediyor. Golf Royal Gourmet, tatlı ve dondurmayı bir arada tüketmekten keyif alan tüketicilerine Golf Royal Gourmet Tartufo' ile gerek tatlı krizi anlarında gerekse aile ve sevdikleriyle bir araya geldiklerinde yaz-kış demeden tüketebilecekleri enfes bir lezzet sunuyor.