Gençleri yakalayacak özel dijital kanallarda yayına girecek filmle birlikte Doğanay Şalgam lezzetinin ''buzzz gibi'' bir şekilde içilmesi gerektiğinin altı çiziliyor.

Yeni kampanya ile ilgili beklentilerini dile getiren Doğanay Gıda Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gözde Balkan,"Şalgam bilinirliği yüksek bir ürün olmasına rağmen yaptığımız araştırmalarda genç hedef kitlede hala denememiş tüketicilerin bulunduğunu ve bu kitlede tüketimini artırmak için ciddi bir potansiyel olduğunu görüyoruz. Şalgam, tüketicisinin çok sevdiği ama hiç denememiş kişilerin biraz mesafeli olduğu bir içecek. Kategoride açık ara lider ve lezzet referansı marka olarak amacımız, Doğanay Şalgam'a sofralarda hak ettiği yeri açmak ve her yemeğin yanına yakışan bu lezzeti gençlerin de bariyerlerini kırarak onlara sevdirmek. Ajansımız Titrifikir ile çıktığımız bu yeni yolda hem Doğanay Şalgam'ı hiç tatmamış tüketicilere denettirmek hem de farklı tüketim alanlarındaki payını artırarak kategoriyi büyütmeyi hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Kampanyanın hayata geçmesini sağlayan yaratıcı ekibin Kreatif Direktörü M. Can Demir süreci şöyle özetledi;

Şalgam, kalabalık sofralarda yerini almasıyla olduğu kadar bu ülkeye ait bir kültürün parçası olmasıyla da o kadar bizden bir içecek ki onu daha önce içmemiş biri ile tanışınca şaşırmamak elde değil… diye düşünüyorduk ama araştırmalar bize gösterdi ki aslında ülkemizin büyük bir bölümü için şalgam, henüz denenmemiş bir tat.

Bu nedenle, şalgamı zaten seven tüketicilere onu tekrar hatırlatmanın yanında, daha önce hiç denememişlerden oluşan o büyük pazara da konuşmak istedik. Bunu yaparken de gençlerin, yenilikleri denemeye yatkınlığını akılda tutarak, Doğanay Şalgam'ın, farklı lezzetlerle de içilebileceğinin altını çizdik. Yönetmenimizin ve setteki tüm arkadaşlarımızın da katkılarıyla ortaya genç ve eğlenceli bir film çıkardığımıza inanıyorum.