Zengin kremalı bisküviler kurabiyeler

Tatlısıyla, tuzlusuyla ağızda dağılan nefis kremalı bisküvi ve kurabiye kurabiye tarifleri...

KREMALI VE YULAFLI KURABİYE(10-15 Adet)

2 çorba kaşığı krema, 4 kahve fincanı yulaf ezmesi, 6 çorba kaşığı bal, 2 çorba kaşığı hindistancevizi, 1 çay kaşığı tarçın, bulamak için: 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi

Yulaf ezmesini bir tavada, kısık ateşte hafif kavurun ve ılıtın. Daha sonra içine bal, krema, hindistancevizi ve tarçın ilave ederek, iyice yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve köfte şekli verin. Yulaf ezmesine bulayıp, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...