Zengin kremalı bisküviler kurabiyeler

Tatlısıyla, tuzlusuyla ağızda dağılan nefis kremalı bisküvi ve kurabiye kurabiye tarifleri...

KREMALI VE YULAFLI KURABİYE(10-15 Adet)

2 çorba kaşığı krema, 4 kahve fincanı yulaf ezmesi, 6 çorba kaşığı bal, 2 çorba kaşığı hindistancevizi, 1 çay kaşığı tarçın, bulamak için: 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi

Yulaf ezmesini bir tavada, kısık ateşte hafif kavurun ve ılıtın. Daha sonra içine bal, krema, hindistancevizi ve tarçın ilave ederek, iyice yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve köfte şekli verin. Yulaf ezmesine bulayıp, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...