Yılbaşı sürprizleri

HUMUS(4 Kişilik)

250 gram nohut, 2 çay kaşığı pincur (Közlenmiş Kırmızı Biber Salatası), yarım su bardağı tahin, 2 diş sarmısak, 1 adet limon, 2 çay kaşığı kimyon, 2 çay kaşığı tuz, 1 kahve fincanı sıvıyağ, süslemek için: ince kıyılmış maydanoz, pulbiber

Geceden ıslatılmış nohutları iyice haşlayın. Mutfak robotunda püre haline getirin. Pincur, sıvıyağ, tahin, dövülmüş sarmısak, tuz, kimyon ve limon suyu ekleyin. Servis tabağına alıp, ince kıyılmış maydanoz ve pulbiberle süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...