Sofralarda Ege kokusu

Ege'den şifa yüklü tarifler...

REZENE (ARAPSAÇI) ÇORBASI(4 Kişilik)

Malzemeler:

2 adet rezene kökü

1 dal rezene, 1 adet havuç

2 adet orta boy patates

8 su bardağı su

3 çorba kaşığı zeytinyağı

10 adet tane karabiber

Tuz

Hazırlanışı:

Rezene kökü, rezene dalı, havuç ve patatesi temizleyip irice doğrayın. Suyu bir tencereye alıp ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca üzerine rezene kökü ve havucu ilave edin. 30 dakika pişirip, rezene sapı, patates, zeytinyağı, tuz ve tane karabiber ekleyin. Patates yumuşayana dek pişirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...