Sağlık ve lezzet birarada

Tavuk etiyle alıştıklarınızın dışında harika lezzetler hazırlamanız mümkün...

MANTARLI TAVUK(4 kişilik)

Malzemeler:

2 adet tavuk göğsü

200 gram mantar

2 çorba kaşığı sıvıyağ

Yarım çay kaşığı köri

1 çorba kaşığı soya sosu

2 adet domates

2 adet sivri biber

Karabiber, pulbiber

Hazırlanışı:

Tavuk etlerini jülyen doğrayıp derin bir kaba alın. Üzerine köri, soya sosu, karabiber ve pulbiber ekleyip harmanlayın. Yarım saat bekletin. Mantarları, domatesleri ve biberleri dilimleyin. Geniş bir tavaya sıvıyağı alıp kızdırın. Tavuk etlerini tavaya alın. Üzerine mantar, domates ve biberleri ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Tavuklar ve sebzeler suyunu bırakıp çekene kadar orta hararetli ateşte pişirin. Servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapın.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.