Cezerye Tarifi
Gün sofralarınızın vazgeçilmez tatlıları arasında yer alacak! İşte pratik, yapımı kolay Cezerye Tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Havuçları rendeleyin ya da robottan geçirin. Rendelediğiniz havuçları geniş bir tavanın içerisine alın, şeker ve margarini ilave edin. 10 dakika kadar pişirin. Ocakta pişen karışımın üzerine ceviz ilave edip, 3 -5 dakika daha karıştırın. Bisküvileri robottan geçirin ve havuçlu karışım ile yoğurun. Ceviz büyüklüğünde toplar koparıp, Hindistan cevizine bulayın. Soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL