Rize' ye lezzet yolculuğu

Birbirinden lezzetli Rize yemekleri...

ZEYTİNYAĞLI TURŞU KAVURMASI(4 Kişilik)

Malzemeler:

1 kavanoz fasulye turşusu

4 adet soğan

Sıvıyağ

Hazırlanışı:

Soğanı yemeklik doğrayıp, sıvıyağda kavurun. Turşuyu kavanozdan alıp, elinizle suyunu sıkın ve soğana ekleyin. Birkaç dakika karıştırıp ocaktan alın.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.