Kızarmış Dondurma Tarifi

Biraz değişiklik isteyenlere önerimiz kızarmış dondurma tarifi. Yaz aylarında serin serin yiyebileceğiniz kızarmış dondurma nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Dondurma kaşığıyla 6 top dondurmayı hızlıca pişirme kağıdı serilmiş bir kaba yerleştirin ve derin dondurucuda 1 saat dondurun.
-
2
Yulaf, tarçın, badem, amarant ve antep fıstığını bir kasede karıştırın. Dondurma toplarını bu karışıma bulayıp, yeniden derin dondurucuda 1 saat dinlendirin.
-
3
Yumurtaları sütle çırpın. Dondurmaları buzluktan çıkarıp önce yumurtalı karışıma, sonra yulaflı karışıma bulayın ve kızgın ayçiçek yağında kızartın.
-
4
Benmari usulü eritilmiş çikolata ile birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL